Biztonsági táska és/vagy Zipzárplomba

A különböző méretű biztonsági táskák egyszerű és hatékony megoldást nyújtanak szállítási vagy tárolási problémákra. A kisebb méretű táskák pót- és tartalékkulcsok rendezett elhelyezését biztosíthatják pl. panziókban, hotelekben, gyógyfürdőkben. A nagyobb méretű táskák segítségével biztonságosabbá tehető a házon belül történő készpénz- és/vagy dokumentumszállítás vagy épp a két pont közti csomag- és értékszállítás. Minden biztonsági táska jellemzője az egyszer használatos biztonsági plombával zárható speciális kialakítású zárrendszer, mely az egyedi sorszámozású plombáknak köszönhetően azonnal észlelhetővé teszi az illetéktelen és jogosulatlan hozzáférést. A zárbetétbe csúsztatható sorszámozott plomba végtelen számú ismételt felhasználást tesz lehetővé.

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a későbbi sikeres és elégedett használat érdekében a biztonsági táskák és a hozzájuk szervesen tartozó biztonsági plombák beszerzése előtt szinte kivétel nélkül minden esetben szükséges az ügyfél egyedi igényeinek pontos felmérése.

Ennek megfelelően amennyiben a szóban forgó termékeink felkeltették szíves érdeklődését esetleg árajánlatot szeretne kérni valamely méretre vonatkozóan, kérjük keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Készséggel állunk szíves rendelkezésére minden esetleges kérdéssel vagy kéréssel kapcsolatban.

linkJelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
linkBudapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
linkMegkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
linkCégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített, kínálatunkban a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott termékek találhatók.