Ládazáró plombák

Környezetbarát és gazdaságos tárolóládák szállítmányozási és csomagküldési célokra. Opcionálisan egyszer használatos biztonsági plombák alkalmazásával, melyek segítségével a ládákhoz történő illetéktelen hozzáférés azonnal észlelhető.

Az elmúlt évek során a logisztikai és raktározási területeken szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a későbbi sikeres és elégedett használat érdekében a fedeles műanyag ládák és a hozzájuk szervesen tartozó biztonsági plombák beszerzése előtt szinte kivétel nélkül minden esetben szükséges az ügyfél egyedi igényeinek pontos felmérése.

Ennek megfelelően amennyiben a szóban forgó termékeink felkeltették szíves érdeklődését esetleg árajánlatot szeretne kérni valamely méretre vonatkozóan, kérjük keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Készséggel állunk szíves rendelkezésére minden esetleges kérdéssel vagy kéréssel kapcsolatban.

linkJelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
linkBudapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
linkMegkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
linkCégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített, kínálatunkban a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott termékek találhatók.